Inspirasjon for den billige Manchester City Bortedrakt 2018-19

Posted By on Thursday, 04. October 2018Isvmdrakt.com

For mer enn to måneder siden, lanserte Manchester City Club i fellesskap en ny vesterjersey for lagets 2018-19 sesong. Den nye jerseyen ble inspirert av lagets episke seier for 20 år siden. Den endelige av UEFA League-avspillene i slutten av 1998-99 sesongen anses fortsatt av mange for å være det viktigste spillet i Manchester Citys historie. Etter seieren begynte klubben virkelig på en moderne vei til foryngelse.


Den Billige Fotballdrakter bruker høyytelses strikkede stoffer utstyrt med den nyeste teknologien for å forbedre hastigheten gjennom ytelse og estetikk. Spesielt garn på ermene gir et snev av hastighet til hele jerseyen. Det opplagte nettverket i brystet og ryggen er nøyaktig tegnet ut fra atletens feber- og svettedata, noe som gir optimal pusteevne. Den nye termisk overføringsteamlogoen er 64% lettere enn før, og det er den mest pustende teamlogoen. En vevd strimmel vises bak den pent utformede kragen, gjengitt i himmelsblå og fluorescerende gul, ekko jersey-temaet. I tillegg vises ordene "CITY" etter kragen.


Manchester Citys nye årstidshorts er mørkblå, og shortsene fjerner ytre sømmer, reduserer friksjon og øker bevegelsesfriheten. De fluorescerende gule sokkene er dekorert med mørkeblå striper, noe som gir Billige Manchester City drakter en annen friskhet.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Fotballdrakter, Billige Manchester City drakter